Restaurant Zaandam

   Add Business    Login   


Restaurant Zaandam

Wereldkeuken opent deuren

WESTZAAN - Lange tijd maakte de vroegere Lexion discotheek een verlaten indruk. Niemand die er op rekende dat er ooit nog iets ging gebeuren. Totdat de beide neven Hu hun oog op het pand lieten vallen. In de voormalige Oude Herberg en later Lexion openen zij vandaag een nieuw megarestaurant met liefst duizend zitplaatsen.

'Het is een restaurantformule die mensen tot ver buiten de Zaanse gemeentegrens zal aanspreken,' denken de beide Hu's. Om al die mensen te kunnen herbergen is er tot het laatst toe met man en macht gewerkt aan de voltooiing van de inrichting van het nieuwe restaurant de Wereldkeuken Westzaan.

Vanaf de parkeerruimte aan de kant van de Westzanerdijk komen de gasten binnen. Via de receptie worden zij wegwijs gemaakt in de mogelijkheden. E?n entree en ??n dezelfde kassa maar twee verschillende concepten: Wereldkeuken Westzaan en De Oude Herbergh Westzaan. De overeenkomst? 'Alles wordt elke dag met liefde en passie bereid.'

Op de benedenverdieping kunnen de gasten sushi en Japans eten, inclusief teppanyakiplaat en ook aanschuiven aan de tapasbar. Boven bevindt zich de Wereldkeuken met gerechten uit de hele wereld in buffetstijl. De keuken grenst aan een enorme buffetzaal met rondom serveerruimte verzonken in het marmer. Een verschil met andere restaurants is dat de gasten niet aan tafel worden bediend, anders dan de dranken, maar zelf hun eten halen.

Het aanbod van gerechten van de Wereldkeuken Westzaan varieert van pizza tot paella, van biefstuk tot sat?, van Italiaans tot Spaans, van Thais en Indisch tot Chinees.

De wok zal niet ontbreken. Met het oog op de opening vandaag is er voor een zeer aantrekkelijke openingsactie gekozen.

Wereldkeuken Westzaan, Kleine Steng 30, Westzaan. Maandag gesloten, maar zondag, dinsdag tot en met donderdag van 16.30-22.00 uur, vrijdag en zaterdag 16.30-23.00 uur geopend.

Is this your business? Update now

Restaurant Zaandam
Kleine Steng 30, , Amsterdam, Amsterdam, 1551, Netherlands
phone: 075-202-7153
http://wereldkeukenwestzaan.nl/


Map of Restaurant Zaandam

* Approximate address location shown
Our Products & Services

Images


Related Categories

Restaurant Zaanstad Wokrestaurant Zaandam Restaurant Zaandam