Opholdssted for unge med lettere autisme

   Add Business    Login   


Opholdssted for unge med lettere autisme

Vi er et opholdssted og bosted for unge, der har eksisteret siden år 2000. Vi er centralt beliggende i Holbæk med transport- og indkøbsmuligheder lige om hjørnet.

Vi har igennem årene gode erfaringer og resultater med at guide unge videre i livet, så de blive klar til at bo i egen bolig og få uddannelse og job.

Det er sagsbehandleren i den kommune, hvor den unge bor, der skal tage stilling til, om den unge kan bo på Rosenvænget. Så henvend jer til kommunen eller ring til os.

De unge, der bor på Rosenvænget er selvfølgelig forskellige. Fælles for dem er dog, at de ikke er klar til at bo i egen bolig. Vi har unge, der ikke længere kunne bo hjemme, da både den unge og forældrene syntes, det hele var gået i “hårdknude”. Der bor f.eks. unge som har brug for struktur og støtte, hvis de skal tage en uddannelse. De unge der flytter ind, skal kunne profitere af et normalt miljø, hvor forandring sker via samtale og samvær. De skal have lyst til at arbejde med sig selv og være klar til at bruge de voksne på Rosenvænget. Når man bor på Rosenvænget skal man være i gang med uddannelse, arbejde eller beskæftigelse. For de unge hvor det er svært at komme i gang, vil Rosenvænget sørge for støtte og vejledning.

Is this your business? Update now

Opholdssted for unge med lettere autisme
Rosenvænget 6, 4300 Holbæk, , Aalborg, Nordjylland, 4300, Denmark
phone: +45 27 15 30 30
https://rosenvaenget.dk/
EmailMap of Opholdssted for unge med lettere autisme

* Approximate address location shown
Our Products & Services

Images


Related Categories

Bosted for unge - Opholdssted for unge med adhd - Opholdssted for unge med lettere autisme - Opholdssted for unge som er sent udviklet