Opholdssted for uledsagede flygtningebørn

   Add Business    Login   


Opholdssted for uledsagede flygtningebørn

Opholdsstedet Stjernen – Det er bestemt ikke et sted uden betydning for mig. Stedet er en hel familie der lukker op for hvert et barn der bliver anbragt. Husets ansatte er hjertevarme og forstående over for både forældre og børn. de er betænksomme, kærlige og gør alt hvad de kan for at hjælpe selve barnet, og giver aldrig op for at gøre en forskel. de er altid klar til at gribe barnet når han eller hun falder, og de vil fejere barnet når han eller hun har sejret. Når man flytter hjemme fra , holder de stadig kontakten og hjælper en på rette vej”.

Stjernen har været den familie jeg havde brug for da min egen ikke var der, de har givet meget støtte både til skole såvel som ungdomsuddannelse, men også følelsesmæssigt da pædagogerne altid er der når man har brug for dem. Også hvis man selv har svært ved at bede om hjælpen. jeg kunne personligt ikke drømme om et bedre sted at vokse op end der”.

Is this your business? Update now

Opholdssted for uledsagede flygtningebørn
Marienlystvej 17, , Taastrup, K???benhavn, 4900, Denmark
phone: +45 22882900
https://opholdsstedetstjernen.dk/
EmailMap of Opholdssted for uledsagede flygtningebørn

* Approximate address location shown
Our Products & Services

Images


Related Categories

Socialpædagogisk opholdssted - Opholdssted for unge Sjælland - Opholdssted for unge med problemer - Opholdssted for unge med psykiske problemer - Bofællesskab for unge med særlige behov - Opholdssted for uledsagede flygtningebørn - Udsatte børn og unge - Bosted for børn og unge med angst