MatchOffice.fi

   Add Business    Login   


MatchOffice.fi

Vapaat toimitilat | Suomen innovatiivisin toimitilaportaali. 1.680 uniikkia toimitilaa vuokrattavana Suomessa.

MatchOfficen kautta etsit vaivattomasti toimitilat yrityksellesi. Sivuiltamme näet helposti Suomen vuokrattavien toimitilojen tarjonnan. Toimistot,toimistohotellit, liiketilat, teollisuus- ja coworking-tilat – meiltä löydät kaikenkokoiset ja -hintaiset toimitilat koko Suomen alueelta.
Etsitkö yrityksellesi uusia toimitiloja? Olemme yksi Suomen innovatiivisimmista toimitilaportaaleista. Löydät sivuiltamme paitsi toimisto- liike- ja tuotantotiloja mutta myös kokous- ja coworking-tiloja. Meidän kauttamme löydät laajan valikoiman eri käyttötarkoituksiin soveltuvia vuokrattavia toimitiloja koko maan alueelta.
MatchOffice edustaa koko kiinteistösektoria. Vuokranantajamme ovat sekä suuria kiinteistöyrityksiä että yksityisiä vuokranantajia. Kauttamme saat kattavan kuvan vuokrattavana olevista toimitiloista.
Palvelumme avulla löydät kaiken kokoisia ja kaikkiin tarpeisiin soveltuvia toimitiloja. Voit etsiä kohteita tyypin, alueen, hinnan tai koon mukaan. Etsit sitten toimisto-, liike- tai tuotantotilaa tai mikäli olet kiinnostunut vuokraamaan koko kiinteistön, löydät kauttamme laajan valikoiman vapaana olevia toimitilakohteita. Autamme mielellämme kaikissa toimitilojen vuokraukseen liittyvissä kysymyksissä. Jos haluat apua toimitilan vuokrauksessa, otathan meihin yhteyttä puhelimitse tai sähköpostitse.
Autamme löytämään juuri sinun yritykselle sopivat toimitilat.
Etsi uudet toimitilat yrityksellesi jo tänään!

Is this your business? Update now

MatchOffice.fi
Pohjoisesplanadi 39, , Helsinki, Uusimaa, 00100, Finland
phone: (+358) 40 164 7959
www.matchoffice.fi/vuokraus/toimitilat/helsinki
EmailMap of MatchOffice.fi

* Approximate address location shown
Our Products & Services

Images


Related Categories

Toimisto vuokraus - Kiinteistöt - Kaupallinen kiinteistö