Intelligo Denmark ApS

   Add Business    Login   


Intelligo Denmark ApS

Intelligo Denmark ApS er et danskejet webbureau med speciale i eCommerce platformen Magento. Virksomheden er bosiddende i hjertet af København lige overfor Nationalmuseet på Ny Vestergade.
Hvad betyder det for dig? Jo, det betyder at du hos Intelligo finder et webbureau med spidskompetence i netop den webshopløsning du bruger, samtidig får du også en samarbejdspartner, der er placeret centralt, så du nemt kan komme forbi til fysiske strategi møder hvor de store linjer tegnes i forhold til din webshops vækst.
Intelligo Denmark ApS arbejder både med danske og internationale webshops, og af flere omgange blevet sammenlignet med en intern marketing afdeling.
Alle medarbejdere hos intelligo er certificeret indenfor deres kerneopgaver, det er din garanti for kvalitet i de leverede løsninger.
Om du repræsenterer en enkeltmandsvirksomhed, en etableret dansk webshop eller et større internationalt brand, så er Intelligo klar til at hjælpe dig med, at:
-Forstå og løse tekniske udfordringer med Magento - Danne grundlag for flere organiske besøgende via søgemaskineoptimering
- Konvertere flere brugere til betalende kunder via konverteringsoptimering

Is this your business? Update now

Intelligo Denmark ApS
Ny Vestergade 17,Copenhagen, , Taastrup, K???benhavn, 1471,, Denmark
phone: 004528603121
http://meetintelligo.com
EmailMap of Intelligo Denmark ApS

* Approximate address location shown
Our Products & Services

Images


Related Categories

Performance web agency - KONVERTERINGSOPTIMERING - MAGENTO SEO