Ferieboligsiden

   Add Business    Login   


Ferieboligsiden

Ferieboligsiden er en portal for udlejning af private sommerhuse & ferieboliger i populære lande som Danmark, Sverige, Bulgarien, Frankrig, Spanien & Italien. Få inspiration til jeres næste ferie blandt mere end 200 hyggelige private sommerhuse & ferieboliger.

Privat udlejning er et stærkt alternativ til de store udlejningsbureauer som Novasol, Dancenter, Dansommer, Sologstrand, Feriepartner & Airbnb hvor du betaler en langt højere pris og i nogle tilfælde skal betale ekstra gebyrer for at leje.

Privat udlejning af sommerhuse og ferieboliger er billigere og meget mere personligt. Find inspiration blandt vores ferieboliger til jeres næste ferie og book direkte hos ejerne til den bedste pris og med størst fleksbilitet.


Opret dit eget sommerhus & feriebolig hos os
Lige nu er de første 30 dage GRATIS !! Opret dit private sommerhus i Danmark eller feriebolig i udlandet nu - du er hurtigt i gang og du behøver ikke betale op til 35% af lejen til et bureau når du udlejer hos ferieboligsiden.

Ønsker du at vi skal hjælpe med ekstra markedsføring og skaffe dig flere bookinger så kan du købe en PREMIUM annonce til kun 500,- kr. / år. HUSK at der typisk kun skal én udlejning til at dække prisen for en annonce i et helt år.

Du får... bookingkalender der viser ledige dage og angivelse af ankomst- & afrejsedage. Oversigt der viser pris pr. uge og ønsker du at udleje midtuge & weekend kan du også angive prisen for aller relevante uge nr. Ekstra plads til en god beskrivelse af sommerhuset / ferieboligen. Brug også tid på at give gode råd om området, spændende aktiviteter i nærheden som du selv vil anbefale og andre gode rejseråd. Bemærkninger til prisen og øvrige vilkår som potentielle lejere er interesseret i. 20 billeder hvor du selv bestemmer det bedste forsidebillede og et par ord til de potentielle lejere om hvert billede. Visning på kort. Liste med alle faciliteter. Tags (stikord) så du kommer med i flere søgninger. Statistik på antal visninger og kontaktformular så du er klar til at få henvendelser.

Is this your business? Update now

Ferieboligsiden
Rævegraven 11, , ???rhus, ???rhus, 8382, Denmark
phone: +4520201404
https://ferieboligsiden.dk/
EmailMap of Ferieboligsiden

* Approximate address location shown
Our Products & Services

Images


Related Categories

privat sommerhusudlejning - ferieboliger - sommerhusdanmark - sommerhus - sommerhus udlejning privat - billig sommerhus til leje - sommerhus privatudlejning - sommerhus til leje privat - privat udlejning af sommerhus - privat udlejning af sommerhuse - billig sommerhusudlejning - privat udlejning sommerhus - privat udlejning sommerhuse ferieboliger i spanien - Ferieboliger i Frankrig - ferieboliger i Italien